Väx med oss

Karriär

Vad innebär det att arbeta på KDC?

Tycker du det är viktigt att bemötas med lyhördhet, inkludering och gemenskap inför både kunder och kollegor och vill vara del av en god feedback-kultur där vi kan lära av varandra? Då är KDC något som passar dig.

Vi utgår inte från att vi är två helt olika personer på arbetsplats & i privatliv. Frihet under ansvar är en självklarhet i att vara del av vår gemenskap samtidigt som vi är högst måna om att du ska frigöra din fulla potential. I en anställning hos oss kan du därför räkna med ett helhjärtat stöd i din utveckling men i samma anda även en pushande kraft.

Vi är djurvänner och din hund är mer än välkommen till oss.

Jobba remote, på kontoret eller varva? Vi är måna om att du får välja det som passar dig bäst.

Hos oss kommer du in i ett härligt gäng som värdesätter gemenskap.

Socialt ansvar

Som en del av oss får du möjlighet att engagera dig i sociala projekt, till exempel för att motverka utanförskap, ungdomsarbetslöshet och forma samhällets framtid via MyDreamNow. MDN är en icke-vinstdrivande organisation som möjliggör möten mellan skolor i utsatta områden och näringsliv. Läs mer om MyDreamNow i länken nedan.

Vi kommer självklart även att stötta dig i egna sociala initiativ om det även gynnar vår verksamhet.

God feedback- och bekräftelse-kultur

Vi utgår från att varje kollegas åsikter är lika viktiga. Viktigt är också att vi kan bekräfta varandras insatser vare sig man är ledare eller konsult. Med varje kollegas respektive målsättningar i åtanke så uppmuntrar vi en kultur där kollegor kan ge varandra bekräftelse och feedback för sina insatser. Inte minst med tanke på att det är ofta som arbete går ut på att lägga ner tid och energi på något som behöver lösas för stunden i all hast.

Kompetensutveckling

I ditt uppdrag kommer du att utvecklas i kompetens tillsammans med erfarna kollegor. Vare sig du vill bli bättre på att leda dig själv, leda andra eller bli en riktigt vass utvecklare så har vi som bolag det största ansvaret för att skapa förutsättningar till din utveckling, du som anställd ansvarar för att gå genom dörren och utveckla dig själv.

Just nu finns inga lediga tjänster